Valmista suussulav tooršokolaad .?

? Kibuvitsa kasulikkus :

✔ Puhastab maksa ja verd.

✔ Rahustava ja põletikuvastase toimega

✔ Kõrge C-vitamiini sisaldus

✔ Kõrge E-vitamiini sisaldus

Kibuvits on hea südamele, toetab ainevahetust, tõstab organismi vastupanuvõimet, annab elujõudu stressirohkel perioodil või väsimuse korral.

 

RED REISHI +kibuvits,Ecosh Life Ganoderma, mis toetab:

✔ Hormonaal- ja immuunsüsteemi,

✔ Vähendab väsimust ja kurnatust,

✔ Vaimset tervist,

✔ Keha puhastumist,

✔ Üldist tervist ja füüsilist jõudu.

Red Reishi seen pärineb Ida-Aasiast ja traditsioonilise Hiina meditsiini järgi teatakse reishit kui “taimede kuningannat” või ” surematuse seene” nime all. Reishi seen kasvab kõrgel mägedes vanade puude küljes või allikate ääres. Red Reishi on väga hea unetuse puhul, annab energiat ja rahustab vaimu. Reishi on iseäranis hea ajutegevuse toetamiseks – kasulik pingelise õppimise ajal toetades mälu, ajutööd ja närvisüsteemi.

 

Ajakulu:  1 h

Kogus: Mitmele nautimiseks

Koostisosad:

✔ 100 g Toorkakaovõid

✔20 g Toorkakaod

✔  20 g Kookospalmisuhkrut

✔ 20 g Extra Virgin kookosõli

✔ 2 kapslit Red Reishi 

Võimalusel eelista mahe toorainet.

Valmistamine:

  1. Haki kakaovõi (kui kasutad toorkakaonööpe jäta see samm vahele)
  2. Pane kakaovõi koos kookospalmisuhkru ja kookosõliga kuumaveevannile sulama.
  3. Ole ettevaatlik,et sinna kaussi ei satuks tilkagi vett-kuna mass tahkub ning rikub edasise protsessi.
  4. Sega vaikselt kuni kogu mass on sulanud ning jälgi,et mass sulaks kuid ei muutuks kuumaks.
  5. Eemalda kauss vesivannilt.
  6. Sega vispliga massi hulka toorkakao ning Red Reishi kapsli sisu ning vispelda ,et ei jääks tükke.
  7.  Vala vedel šokolaadimass silikonist šokolaadivormi või kasuta küpsetuspaberiga kaetud väikest keeksi või leiva vormi.
  8.  Aseta tooršokolaad külmkappi tahkuma vähemalt ~45 min.
  9. Kui šokolaad on tahkunud siis eemalda vormist.
  10. Tooršokolaadi säilita külmkapis kuna toatemperatuuril ta sulab.

⇨ Tooršokolaad sisaldab erinevaid olulisi toitaineid ning selles sisalduv serotoniin hoiab aju aktiivse ja heatujulise ka mitu tundi pärast tooršokolaadi söömist !

⇨  Tooršokolaad ja toortoit on valmistatud põhimõttel, et midagi ei kuumutata üle 45 kraadi selleks, et säiliksid kõik väärtuslikud vitamiinid, mineraalid, ensüümid, antioksüdandid ja südamesõbralikud küllastumata rasvad.

  Head maitseelamust! 

 

Retsepti ja foto autor: Kadri Eisler , Biotheka

 

Was this post helpful?

Lisa kommentaar