Selected:

RED REISHI Ganoderma ekstrakt,…

19.00 

RED REISHI Ganoderma ekstrakt, 90 kapslit, Ecosh

19.00 

Red reishi ganoderma ekstrakt on valmistatud läikvaabiku (Ganoderma lucidum) seene viljakehast, mis sisaldab 15% polüsahhariide.

Reishi seen aitab kaasa keha loomulikule immunoloogilisele kaitsevõimele, aidates tugevdada immuunsüsteemi. Lisaks on Reishi kasulik vereringe tervise jaoks, aidates kaasa terve vereringe säilitamisele.

Tasuta transport pakiautomaati alates 25€ tellimusest

Tallinna piires toob Biotheka kuller Sinuni tellimuse 24h jooksul!

Laos

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tootekood: 102311 Kategooriad: , , ,

Kirjeldus

PÄEVANE ANNUS SISALDAB
1 - 2 KAPSLIT

Red reishi seene ekstrakt

430 – 860 mg

Red Reishi ehk Ganoderma lucidum pärineb Ida-Aasiast ja traditsioonilise Hiina meditsiini järgi teatakse Reishit ka “taimede kuninganna” või ”surematuse seene” nime all.  Hiinas nimetatakse Reishit ka Ling Zhiks ning teadaolevalt oli see seen pikka aega kättesaadav ainult kuninglikule soole. Looduslikult on Red Reishi suhteliselt harludane ja kasvab kõrgel mägedes allikate ääres vanade puude alaosas või kändudel. Käesoleval ajal on Reishi seene omadusi mitmekülgselt uuritud Jaapani, USA, Prantsusmaa ja Kanada juhtivates meditsiiniasutustes.

Red Reishi on suurepärane seen, mis aitab kaasa loomulikule immunoloogilisele kaitsele ja terve vereringefunktsiooni säilitamisele.

KOOSTISOSAD: Red reishi ehk läikvaabik (Ganoderma lucidum) seene maapealse osa ehk viljakeha ekstrakt (sisaldab 15% polüsahhariide), taimne kapsel (stabilisaator: hüdroksüpropüülmetüültselluloos).

MANUSTAMINE: 1 -2 kapslit päevas veega, võib puistada toitudele ja jookidele. Võib võtta tühja kõhuga parema imendumise jaoks, kuid tundlikuma seedimise korral on soovitatav võtta koos toiduga, et vältida võimalikku ärritust.

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas. Mitte kasutada raseduse ja rinnaga toitmise ajal.

Krooniliste haiguste või ravimite võtmise korral konsulteerida enne toote kasutamist arsti või apteekriga. Red Reishi võib mõjutada krooniliste haiguste, nagu diabeet ja hüpertensioon, kulgu, samuti vererõhku ja veresuhkrut. Red Reishi võib muuta ka antikoagulantide ja immunosupressiivsete ravimite toimet, seega on vajalik ettevaatus.

SÄILITAMINE: Hoida suletuna kuivas kohas, toatemperatuuril kuni 25 °C ja päikese eest kaitstult.

TOOTE KOGUS: 90 taimset kapslit, netokogus 46 g

Toote valmistamisel on järgitud Euroopa Liidu toiduhügieeni määruse EU 852/2004, rahvusvahelise toiduohutuse standardi ISO 22000:2018 nõudeid ning HACCP põhimõtteid.

 

 

Brand

Ecosh

Biotheka on Ecosh'i ametlik esinduskauplus. Siit leiad kõik Ecosh'i väetooted. Osta mugavalt e-poest või külasta meie bioteeke Tallinnas. 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.