D-vitamiin kingituseks iga tellimusega! Tallinna piires Biotheka kuller TASUTA. E-poodi

Selected:

Pre+Pro piimhappebakterid NAISTELE, 60…

28.00 

Laost otsas

Pre+Pro piimhappebakterid NAISTELE, 60 kapslit, Ecosh

28.00 

Pre + Pro piimhappebakterid on spetsiaalselt naistele mõeldud toidulisand, mis aitab säilitada ja toetada vaginaalset mikrofloorat, pakkudes tõhusat abi naise intiimtervise eest hoolitsemiseks.

Toode sisaldab seitset erinevat elusat piimhappebakteri tüve, mis on osa loomulikust ja normaalsest naise vaginaalsest mikrofloorast. Lisaks taimseid koostisosi, mis toetavad naise intiimpiirkonna tervist. Saialill aitab säilitada normaalset vaginaalset mikrofloorat ja kortsleht toetab naise suguelundite tervist. Koostises sisalduvad kiudained toetavad piimhappebaktereid, pakkudes neile toitaineid ja aidates luua püsiva ning soodsa elukeskkonna.

Tasuta transport pakiautomaati alates 25€ tellimusest

Tallinna piires toob Biotheka kuller Sinuni tellimuse 24h jooksul!

Laost otsas

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Kirjeldus

PÄEVANE ANNUS SISALDAB
1 - 2 kapslit

Jõhvika ekstrakt

300 – 600 mg

Kortslehe ekstrakt

20 – 40 mg

Aasristiku ekstrakt

20 – 40 mg

Saialille õied

20 – 40 mg

Lactobacillus acidophilus BIO6307

1 – 2 miljardit CFU

Lactobacillus crispatus BIO6272

2,5 – 5 miljardit CFU

Limosilactobacillus fermentum BIO6529

0,5 – 1 miljardit CFU

Lactobacillus gasseri BIO6369

2,5 – 5 miljardit CFU

Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei BIO5452

1 – 2 miljardit CFU

Lacticaseibacillus rhamnosus BIO6870

1 – 2 miljardit CFU

Lacticaseibacillus rhamnosus BIO5326

1 – 2 miljardit CFU

Inuliini ja fruktooligosahhariidi  kiudained

CFU – kolooniaid moodustav ühik

5 – 10 mg

Koostises on seitse erinevat tüve naiste vaginaalses mikroflooras enamlevinud piimhappebakteritest. Lisaks veel mitmeid taimi ja kiudaineid. Piimhappebakterid on kasvatatud Prantsusmaal ja need on omased inimese organismile.

Koostisainete omadused:

  • Piimhappebakterid (L. acidophilus, L. crispatus, L. fermentum, L. gasseri, L. paracasei, L. rhamnosus) aitavad täiendada piimhappebakterite varusid ja on osa normaalsest vaginaalsest mikrofloorast.
  • Saialill aitab säilitada normaalset vaginaalset mikrofloorat ja toetab ka seedesüsteemi talitlust.
  • Kortsleht toetab naise suguelundite tervist ja aitab kõrvaldada menstruatsiooni ebamugavustunnet. Samuti toetab soolestiku mikrofloorat ja motoorikat, aidates säilitada normaalset soolestiku liikumist tundliku soolestikuga inimestel.
  • Aasristik on tuntud oma looduslike tervist toetavate isoflavonoidide sisalduse poolest.
  • Jõhvika ekstrakti on kasutatud laialdaselt naiste tervise toetamiseks, eriti seoses kuseteede ja intiimpiirkonna heaoluga.
  • Fruktooligosahhariidid (FOS Actilight) ja inuliin (FibrulineTM) on kiudained, mis pärinevad looduslikest allikatest nagu suhkrupeet ja sigurijuur. Kiudained on lisatud koostisesse, et pakkuda piimhappebakteritele toitaineid ja luua pikaajaliselt soodne elukeskkond bakterite elutegevuseks.


KOOSTISOSAD
/ Suureviljalise jõhvika (Vaccinium macrocarpon) viljade ekstrakt 36:1; taimne kapsel (stabilisaator: hüdroksüpropüülmetüültselluloos); piimhappebakterite segu [Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus crispatus, Limosilactobacillus fermentum (varem tuntud kui Lactobacillus fermentum), Lactobacillus gasseri, Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei (varem tuntud kui Lactobacillus paracasei subsp. paracasei), Lacticaseibacillus rhamnosus (varem tuntud kui Lactobacillus rhamnosus), fruktooligosahhariid (FOS Actilight, kiudained suhkrupeedist), inuliin (FibrulineTM, kiudained sigurijuurest)]; kortslehe  (Alchemilla vulgaris) ürdi 4:1 ekstrakt; aasristiku ehk punase ristiku (Trifolium pratense) fermenteeritud 10:1 ürdi ekstrakt (sisaldab 8% isoflavonoide); harilikku saialille õied (Calendula officinalis L.).

MANUSTAMINE/ 1 kuni 2 kapslit päevas koos toasooja toidu või joogiga.

Mitte ületada soovitatud annust. Toidulisandit mitte kasutada mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida lastele kättesaamatus kohas.   

SÄILITAMINE/ Hoida toodet suletuna ja otsese päikesevalguse eest kaitstult. Säilitada külmkapis või  toatemperatuuril kuni 25°C.

NETOKOGUS/ 30 g

Brand

Ecosh

Biotheka on Ecosh'i ametlik esinduskauplus. Siit leiad kõik Ecosh'i väetooted. Osta mugavalt e-poest või külasta meie bioteeke Tallinnas. 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.